Hogyan változtass életmódodon 30 nap alatt?

Küldje tovább ismerősének! Küldje tovább ismerősének!

Tippek, trükkök: 30 nap alatt változtass életeden!

30 nap alatt sikerülhet...Újévkor vagy a tavasz kezdetén tömegek határozzák el az életmódváltást, az elhatározás azonban sokszor hamar a feledés homályába vész.

Változtatni azonban soha nem késő: 11 egyszerű lépésben 30 nap alatt áttérhetünk az egészséges életmódra.

Gyorséttermi ételek helyett sok zöldség és gyümölcs, a tévé előtti tespedés helyett napi egy óra sport, késői lefekvés helyett időben ágyba bújás - ha már ennyit megteszünk, nagy lépést teszünk előre az egészséges életmód felé.

De lássuk pontokba szedve az életmódváltást!

1. Méregtelenítsd étrendedet. Hagyd el a feldolgozott élelmiszereket, a cukrot, a koffeint, az alkoholt és a nikotint. Sokak számára ez nem egyszerű feladat, segít, ha a részleteket előre megtervezed, és próbálod magadat a tervekhez tartani. Ha sikerül, kezdetnek tarts két hétig vegán étrendet (azaz ne fogyasszunk állati eredetű ételt), de belevághatsz egy ötnapos léböjtbe is.

2. Ne feledkezz el a vitaminjaidról, étrendkiegészítőidről, és fogyassz lehetőleg minden nap olyan csúcsélelmiszereket, mint a fokhagyma vagy áfonya.

3. Írj minden nap saját magadnak. Vezess örömnaplót, vagy csak írj érzéseidről, hangulataidról minden reggel néhány bekezdésnyit.

4. Aludj minden éjjel 7-9 órát.

5. Szelektálj a barátaid között. Ha úgy érezed, valaki nem igaz barátod, tarts 30 napos szünetet a kapcsolatotokban. A mérgező kapcsolatok egészségünk rovására is mehetnek.

6. Mozogj hetente legalább ötször, de legjobb, ha minden nap szánsz rá időt. Sétálj, jógázz, menj le az edzőterembe: tiszteld meg tested azzal, hogy mozogsz.

7. Ha van fürdőkádad, zuhanyozás helyett fürödj inkább egy jó könyvvel. Használj habfürdőt, fürdősót és bőrradírt, majd törölközés után alaposan kend be magad testápolóval, illetve kókusz- vagy olívaolajjal.

8. Fogyassz sok folyadékot: gyógyteákat, vizet, zöldségleveket. Hidratáld szervezetedet - ha gyakran jársz wc-re és vizeleted világos színű, elegendő folyadékot fogyasztasz.

Megfelelő vízbevitel szükséges!

9. Lelket és testet gyógyítja a szeretkezés, hetente minél többször juss el az orgazmusig.

10. Gyakorolj megbocsátást minden nap. Bocsáss meg magadnak és azoknak is, akikre haragszol. Légy kedves és figyelmes magadhoz és másokhoz is egy hónapon át.

11. Ne hallgass híreket, inkább olvass olyan könyveket, amelyek inspirálnak, építenek.

A 30 napos program teljesítéséhez néhány dolgot fel kell adnod életedben, például a veszekedést, a túl sok munkát, az egoizmust és esetleg a tiszta konyhát is.

Életünk nem fog összeomlani, ha 30 napig magunkra figyelünk, sőt, csak jó irányba változhat. Ne csüggedj, ha nem sikerül minden pontot teljesíteni, koncentrálj a listán a számodra pillanatnyilag megvalósítható dolgokra.

Forrás: eletmod.hu

2-es pont! Ne feletkezzen meg a multivitaminokról!

Multivitaminokat egész évben (tavasszal és nyáron is!!!) érdemes fogyasztani, mert az ilyen termékek komplexen tartalmaznak sok féle vitamint. Ezek pl. a Jó Közérzet Vitamin - Alap-, Közepes- és a Nagy Energia multivitaminok.

Rendelje meg a vitamint és legyen jó a közérzete!
Kattintson a képre, vagy erre a szövegre!

be_500_200.jpg


Publikálva: 2010. november 26.

Kapcsolódó termékek
Prémium Közepes Energia Multivitamin fénykép
Prémium
Közepes Energia Nagydózisú Multivitamin
Az aktív emberek
vitaminja.
Normál ár:
18800 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
8300 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
7015 Ft/db

A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár