A tabletták, amelyek nem szívódnak fel

Küldje tovább ismerősének! Küldje tovább ismerősének!

Nagyon sokan vagyunk, akik rendszeresen fogyasztunk gyógyszereket, esetleg vitamin tablettákat. Ha megvizsgáljuk a legtöbb esetben ezek a készítmények porból préselt tabletták, vagy porokat tartalmazó kapszulák formájában kerülnek a szervezetünkbe.

Mivel a gyártási folyamatból adódik, így ezek a termékek tartalmaznak ragasztó-, kötő- és vivő anyagokat, a hosszú felhasználhatósági idő elérése érdekében pedig tartósítószereket. Sajnos ezek az összetevők, pont a hasznos anyagok lebomlást, felszívódást nehezítik meg.

Paul van Wyk készített felvételeket az ilyen típusú tabletták lenyelését követően. Itt tisztán látszik, hogy ezek az anyagok hosszan megmaradnak, mert nehezen szívódnak fel, így gyakorlatilag egy "tömbként" vonulnak végig a bélrendszerben. Ennek hátránya, hogy nagyon kis mennyiségben jutnak a szervezetbe valóban értékes anyagok…

A Jó Közérzet Központ az ilyen problémák elkerülése érdekében készíti termékeit zselatin kapszulában, amin belül az összetevők folyékony formában vannak. Ennek eredménye, hogy a hasznos anyagok maradéktalanul felszívódnak, illetve felhasználásra kerülnek, a Good Mood Vitamin termékeket fogyasztók testében.

Mivel a kapszula légmentesen zárt, így még a tartósítószerek használatára sincs szükség. Ezért az ilyen anyagokra érzékenyek, vagy gyomorfájással küzdők is fogyaszthatják a készítményeinket!

Ne nehezítse meg retard (hosszú felszívódású), vagy porból készült vitaminok fogyasztásával emésztését, fogyasszon lágyzselatin kapszulás folyékony vitaminokat! Rendelje meg kedvezményesen Webshopunkban az Alap Energia multivitamint itt!

Publikálva: 2010. november 23.

Kapcsolódó termékek
C vitamin, 1000mg fénykép
C vitamin,
1000mg
25 mg csipkebogyóval
és 25 mg citrus
bioflavonoiddokkal,
30 szem
Normál ár:
1200 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db
Prémium Közepes Energia Multivitamin fénykép
Prémium
Közepes Energia Nagydózisú Multivitamin
Az aktív emberek
vitaminja.
Normál ár:
15800 Ft
mennyiség növelésemennyiség csökkentése
db

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
9980 Ft/db helyett
7680 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
9980 Ft/db helyett
7680 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
9980 Ft/db helyett
6480 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
9980 Ft/db helyett
5480 Ft/db