A szállítási díjat mi vállaljuk Ön helyett! cikk fényképe

A szállítási díjat mi vállaljuk Ön helyett!

A Jó Közérzet Központ pénztárca kímélő lehetőséget biztosít Önnek!

Olvassa el a részleteket!

bővebben

Publikálva: 2010. november 21.
Lyoness kedvezmény cikk fényképe

Lyoness kedvezmény

Tisztelt Vásárlónk!

2016 november 1.től megszüntettük a Lyoness visszatérítés nyújtotta kedvezményt a Jó Közérzet Központ webáruházában és az üzleteinkben.

Köszönjük szíves megértését.

Jó Közérzet Központ Kft.

bővebben

Publikálva: 2010. november 21.
Kérdezze Csányi Henriettát! cikk fényképe

Kérdezze Csányi Henriettát!

Sokszor fordulnak hozzám kedves ügyfeleim, hogy van egy megoldhatatlannak tűnő gondjuk. Súly felesleg, hajhullás, vérnyomás, koleszterin szint, stb...

Talán Önnek is tudok segíteni, ha ilyen, vagy ehhez hasonló problémákkal küzd. Kérem, vegye fel a kapcsolatot velem a tanacsadas@jkvitamin.hu e-mail címen!

Csányi Henrietta - Jó Közérzet Központ - Szakmai vezető

bővebben

Publikálva: 2010. november 21.
Magunkról cikk fényképe

Magunkról

"Célunk segítséget nyújtani az embereknek abban, hogy testileg és szellemileg egészségesebbé váljanak, jobb közérzetük legyen és ennek köszönhetően magasabb életminőséget érjenek el!"

Egy egészségügyi szervezet felmérése szerint a magyar lakosság egészségi állapota folyamatosan romlik, annak ellenére, hogy egyre több pénzt költünk gyógyításra. Kiemelkedően magas az olyan betegségek aránya, amelyet civilizációs betegségeknek szoktak hívni, ami sok esetben az életmódbeli és táplálkozási szokások megváltoztatásával javítható.

bővebben

Publikálva: 2010. november 21.
Biztonságosak a vitaminok? cikk fényképe

Biztonságosak a vitaminok?

Mostanában egyre többet foglalkozunk az egészségünkkel, így megkerülhetetlen, hogy a vitaminok fogyasztása is szóba kerüljön.

Sajnos ezeknek az alapvetően fontos tápanyagoknak a fogyasztásával kapcsolatban sok félreértés és tévhit él a világban...

bővebben

Publikálva: 2010. november 21.
 

Független Dopping szakértő véleménye

Dr. Bakanek György Független Dopping szakértő megvizsgálta a Jóközérzet Vitamin Alap, Közepes és Nagy Energia Komplex vitamin és ásványi anyag étrend kiegészítő készítményeket. A vizsgálat szerint a termékek rendelkeznek a szükséges szakhatósági engedélyekkel és minősítésekkel, és egyetlen alkotórészük sem szerepel a hatályos dopping listán.

bővebben

Publikálva: 2010. november 21.
1

Legutóbb olvasott oldalaink:


A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár