Egészségkárosító probléma: étkezési szokásaink!

Küldje tovább ismerősének! Küldje tovább ismerősének!

Reggelire egy kis (emulgeálószerrel, mesterséges színezékkel dúsított) light margarinos, (semmilyen élelmirostot nem tartalmazó) kenyeret, hozzá egy csupor (tejporból előállított, marhát aligha látott, ultramagas hőmérsékleten kezelt) tejet iszunk. Délben egy kis (emulgeálószerrel, mesterséges színezékkel, E-adalkékanyagokkal dúsított, tartósítószeres, natrium-glutamátos) zacskós levest eszünk, hozzá egy kis (antibiotikumon és hormonokon nevelt, génkezelt) csirkecombot fogyasztunk. Estére már csak egy kis (érlelést késleltető vegyszerrel kezelt, napfényt alig látott) banánt eszegetünk, hogy adjuk egy kicsit a fogyókúrának is...

SzendvicsA boltok polcai roskadoznak a különféle agyonfeldolgozott élelmiszerektől, amelyekről természetesen azt sem tudjuk, miből vannak. Jóízűek ugyan, de ez csupán illúzió. Az egyetlen közös bennük: a titokzatos összetétel.

Álljon itt egy 10-es lista mit érdemes messziről elkerülni:

PÁRIZSI: Mi van benne: körülbelül 40 százalék bőrke (aprított darabka), 20 százalék ipari szalonna, albumin, néha selejt húsáru, 15-20 százalék szója. Ami miatt ne fogyaszd: sajnos abból készül, ami a vágóhídon selejt lenne. Semmit sem dobnak ki, mindent felhasználnak, és a tányérodba tesznek. Az ipari szalonna elnevezés a semmire sem jó maradékot jelenti, - szakszóval finomítva - az albumin pedig a sertés- és marhavérből kivont fehérje.

ZACSKÓS LEVES: Mi van benne: tartósítószerek, mesterséges aromák, ízfokozók, zöldségdarabkák. Ami miatt ne fogyaszd: a felsorolás egyetlen szimpatikus tagjával, a zöldségdarabkákkal sem laksz jól, ugyanis olyan apróra vágták, és annyira értéktelenné szárították, hogy sem rostot, sem ásványi anyagot nemigen találsz bennük.

VIRSLI: Mi van benne: szója, sertéshús, legalább 20 százalék ipari szalonna. Ami miatt ne fogyaszd: nagyobbrészt szója, kisebb részt nyesedék sertéshús, vagyis ami az aprításnál leesik. Selejt nincs, valamilyen élelmiszerbe minden darab jó lesz!

FRUTTI: Mi van benne: karamella, cukor, kismértékben vegyipari alapanyagok, műanyag gyanta, állományjavító anyag (gumiarábikum). Ami miatt ne fogyaszd: igen érdekes felsorolás, amihez nincs mit hozzátenni. Talán csak annyit: a gumiarábikum onnan is ismerős lehet a számodra, hogy gyermekkorodban ezzel az anyaggal javították meg a kerékpárod kilyukadt gumiját. Most pedig szépen megesszük.

GUMICUKOR: Mi van benne: állati eredetű kötőanyagok, növényi zselék, színezők, aromák. Ami miatt ne fogyaszd: íme a tökéletes élelmiszeripari termék! Szinte semmi természetes nincs benne, ha ironikusak lennénk, akkor azt írnánk: szagosított, festett műanyag. Teljesen vegyipari termék.

COLA: A Cola aktív hatóanyaga a foszfor-sav, melynek ph értéke 2,8. Rendkívüli mértékben savasítja a szervezeted! A foszfor-sav kioldja a csontokban lévő kálciumot és hozzájárul a csontritkulás kialakulásához. Mire használhatjuk ivás helyett: a Cola kiváló vízkő és rozsdaoldó: önts bele egy dobozos Cola-t a kagylóba és hagyd ezt a csodaszert egy órán át hatni, utána öblítsd le. Ha kenőanyagot akarsz eltávolítani a szövetből, önts bele a mosógépbe a mosószer mellé egy doboz Cola-t és úgy futtassd le a programot.

TARTÓS KENYÉR: Mi van benne: tartósítószer, liszt, állományjavítók. Ami miatt ne fogyaszd: ahhoz, hogy a szeletelt kenyeret az előállítása után egy héttel is nyugodtan fogyaszthasd, állományjavítók kellenek bele. Tartósítószerként általában hangyasavat alkalmaznak. A liszt amiből készül, azt pedig olyan mértékben finomítják, hogy szinte már csak üres kalória, ami semmi másra nem jó, csak arra, hogy növelje a térfogatodat!

BURGONYACSIPSZ: Mi van benne: sok zsír, amiben sütés közben úszott, mesterséges aromák és ízfokozók. Ami miatt ne fogyaszd: a krumplit megfürdetik a forró olajban, hogy ropogós csipsz legyen. Ebből sokat magába szív, majd jönnek a különböző mesterséges aromák, hogy például sonkás, sajtos íze legyen. Gyakran sugárral kezelik, hogy tartós legyen a zacsiban.

ÍZESÍTETT JOGHURT: Mi van benne: mesterséges aromák, cukor, állományjavítók. Ami miatt ne fogyaszd: a joghurtban eredetileg lévő értékes anyagok sem tudnak érvényesülni ebben a vegyi környezetben. A tejből amúgy a számunkra is hasznos baktériumok segítségével lesz joghurt, de a pasztőrözés során ezeket is teljesen kiírtják.

REGGELI ITAL: Mi van benne: permeátum. De mi az a permeátum? Az a fehérjéktől, zsírtól és ezáltal minden vitamintól, ásványi anyagtól is megfosztott tejsavó, amely a sajtgyártás vagy más tejtermékek gyártása során melléktermékként keletkezik. Régen ezt egyszerűen kiöntötték, de most kitalálták, hogy reggeli italként remekül eladható...

Gratulálok! Ha már idáig eljutottál, már három komoly egészségkárosító problémát ismertél meg: a stresszt, a haragot, és az egészségtelen étkezési szokásainkat.

Forrás: http://www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu/

Pótolja a vitaminokat is, ne egyen "mű" ételeket!

A Jó Közérzet Vitamin lágy zselatin kapszulás multivitaminokban nincsen ízfokozó, ragasztóanyag, vagy tartósítószer. Pótolja a vitaminokat, ásványi anyagokat az Alap-, Közepes- és a Nagy Energia multivitaminok segítségével!

Rendelje meg a vitamint és legyen jó a közérzete!
Kattintson a képre, vagy erre a szövegre!

Jó Közérzet Központ - Alap Energia multivitamin


Publikálva: 2010. november 25.

Legutóbb olvasott oldalaink:

Amire még a vitaminoknál is jobban szüksége van?
Válassza ki a Jó Közérzet Vitamin® Prémium Kollagén Csomagját!
1 doboz Prémium Kollagén
1 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
2 doboz Prémium Kollagén
2 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
9810 Ft/db
3 doboz Prémium Kollagén
3 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
8300 Ft/db
5 doboz Prémium Kollagén
5 doboz Prémium Kollagén
11980 Ft/db helyett
7015 Ft/db

A termék sikeresen bekerült a kosárba. Kosár